Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-10, 10:52   #2103
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Hej heej! Henio jak zasnął, tak spał całą noc z jedną przerwą o 2.30, a potem o 5.30 i do 8 spał na moim brzuszku, no wzdęcia go męczyły i się prężył. Ale kupa poszła nocna duża i teraz przed chwilą była taka piękna żółciutka!

A mi tak smutno bez męża... Brak mi jego przytulenia i ciepła w nocy W takich chwilach przypominam sobie jak go szaleńczo kocham...

I cieszę się, że nie ja jedyna tracę cierpliwość czasem
oj ja to jestem od tz uzalezniona nie potrafie byc sama bez niego. nieraz mi rodzice mowia przyjedz z Mala do nas na kilka dni...ale je nie umiem tak bez tz

tez czesto trace cierpliwosc...nie raz ubiream sie wychodze jak tz jest...albo klade do lozeczka zamykam sie na chwile w lazience by sie samej najpierw uspokoic.

a teraz zadam pytanie z tych glupich jak rozpoznajecie ze dzidzia ma katar? normalnie tak jak u doroslego cieknie z nosa i nie da sie przez nos oddychac tylko buzia?

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora