Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po raz 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-10, 14:40   #3886
@na
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
@na ta barmańska grejpfrutowa dobra przynajmniej mi smakuje, choć taki trochę soczek no ale innych smaków nie piłam, to nie porównam czy lepsza czy gorsza od innych no ale to w sumie tylko 8zł, więc zawsze można wydać i popróbować
no soczek soczek ale dobry
Cytat:
Napisane przez Lichelle Pokaż wiadomość
masz moze problem z dostarczeniem smsow do was?
ja od 3 dni nie dostaje zadnych smsow, mimo ze mam wl tel, mozna sie do mnie normlanie dodzwonic, chyba od kazdej sieci dostaje tylko nie od orange.
w wakacje miaalm identyczna sytuacje dopiero po tygodniu dostalam wszystkie smsy i zostalam doslwonie zasypana ...
moja mama wczoraj w orange cały dzień w ogóle nie miała zasięgu
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
wczoraj przez 6 godzin szukaliśmy domów dla dwóch małych porzuconych kotków, jednego musieliśmy wieźć aż 50km, ale na szczęście teraz oba mają dachy nad głowami i porządnych właścicieli
widziałam te słodziaki super , że im domy znaleźliście !
Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
hej wczoraj TŻ w ramach przeprosin zabrał mnie do kina na Atlas Chmur ale i tak go nie lubię i musi się bardziej postarać powiedział mi że jestem zołza i nie wie jak ze mną wytrzymuje
ja wczoraj byłam na zmierzchu i wpierdzieliłam cały karmelowy średni popcorn

dzień dobry
u mnie się świątecznie zrobiło, rano piekłam pierniczki teraz muszą sobie zmięknąć i przed samymi świętami je ozdobię

Moniczka nie było mnie tu wczoraj - Wszystkiego Najlepszego ! Spełnienia marzeń i duuuuużo miłości !

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora