Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
/zakaz handlu/
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------
Gdy ja borykałam się z problemem wypadających włosów wzięłam od razu 2 opakowania. Dowiedziałam się o nim od trychologa, który mi je polecał. Jednak to drugie opakowanie jest mi już nie potrzebne, ponieważ już po 1 opakowaniu moje włosy przestały nadmiernie wypadać. Dzięki kapsułkom mam twardsze paznokcie. Dlatego ze szczerego serca mogę polecić ten produkt. Dodatkowo włosy po nim miały dużą objętość i świetnie się układały. Cieszę się, że trafiłam na te ampułki i polecam innym! Wcześniej stosowałam wiele ampułek Radical, Seboradin. Szkoda mi było pieniędzy na droższe. Jednak przemogłam się i nie żałuję. Cena jest taka jaką płaciłam ja więc nie mam na tym zupełnie żadnego zysku. Po prostu po co mają stać u mnie na półce skoro ktoś inny może skorzystać i wyleczyć swój problem z wypadaniem, lub wzmocnić swoje włosy. Jest to 150 zł za 12 ampułek
phytocyane 7,5 ml + 60 kapsułek phytophanere.
Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2012-12-12 o 10:54
|