Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-10, 17:33   #129
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ooo a pamiętam, że miałaś się ze mną i z Waniliową na kawkę umówić i co

Robiłam porządki w szafie cały weekend
zebrało mi się za dużo ciuchów w których już daaawno nie chodzę i już mi się nic nie mieści. A mam zawaloną całą szafę, dwie szerokie półki, jedną węższą półkę i niedawno dokupiłam dwa kartonowe pudła i też pełne
Trzymam już naprawdę takie starocie, a szkoda mi wyrzucać
z każdym ciuchem mam jakies wspomnienia i wyrzucając mam wrażenie, że wyrzucam część siebie wiem wiem, to już jest jakaś choroba kolekcjonowania staroci
Ale udało mi się wrzucić do Caritasa dwa worki ubrań tyle, że dalej mi się nic nie mieści, i ten odwieczny problem -> nie mam w czym chodzic

Kurrde czy ktoś też tak ma? czy tylko ja taka dziwna jestem?
Mów kiedy i się umawiamy teraz też zostaję na weekend w Sosnowcu, więc jestem do dyspozycji na kawkowanie Dziewczyny, co Wy na to?

Ja wczoraj pół dnia piekłam pierniczki, ale przynajmniej jedna rzecz na święta już z głowy, teraz przed samymi świętami zostanie mi jeszcze najważniejsza dla mnie rzecz: USZKA

Patrzcie co znalazłam na necie:

http://www.papilot.pl/historie-czyte...ref_map=%5B%5D

Masakra...ja już bym tak chciała dziecko, że nie wiem, ale jednak strach przed porodem jest, szczególnie jak się takie rzeczy czyta, a niestety takich osób jest więcej...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora