Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kamuflaż Art Deco..podoła..?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-27, 16:14   #32
201608040942
Konto usunięte

Dot.: Kamuflaż Art Deco..podoła..?

Ja tez posiadam kamuflaz Artdeco, ale nie wiem jak go ocenic. mam mieszane uczucia. Niby cos kryje, ale nie do konca. Wzielam zolty zeby zamaskowac rozowosci na twarzy i... radzi sobie z tym srednio. trzeba uwazac z nakladaniem, w moim przypadku tylko wklepywac, bo inaczej nic nie kryje, a mam kropeczki na twarzy. kamuföaz osiada w porach i daje taki glupkowaty efekt. Do tego cierpie tej zimy na permanentny przesusz i mimo, ze skora wyglada odbrze, to przy kamuflazu i zamtowieniu to wszystko pudrem wychodzi znow przesusz, a te kosmetyki tylko to podkreslaja. Tak sie zastanawiam czy mimo wszystko w moim przypadku zielony kamuflaz nie bedzie lepszy? Chodz mialam zielone specyfiki z innych firm i sie lepiej nie sprawdzily, do tego gdzies czytalam ze zolty lepiej sobie z tym radzi, wiec kupilam ten drugi. Caly czas daje mu szanse, bo jak pisalam, mysle,.ze ten nijaki efekt, zeby nie napisac zly moze byc spowodowany tym ze cera bardzo mi sie przesusza, a przy wszelkich korektorach, zwlaszcza z tak ciezka konsystencja porzadnie nwilzona cera to podstawa. trzyma sie tez srednio i zastanawiam sie czy jednak nie sprawic sobie pudru fiksujacego. Poczekam z tym jednak do lata i wtedy zobaczymy jak to bedzie, albo ocenie go na must have jak co niektore z was, ale dam sobie spokuj.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując