Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-27, 21:14   #2008
Simona
Zadomowienie

GG do Simona
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7

Cytat:
Napisane przez Aranka Pokaż wiadomość
Czyli odejmując wagę urodzeniową od wagi w 7 tygodniu Tamarka przybrała ci 1320!! Laura 1250...troszkę mniej. Pocieszam się tym, że podobno dzieci z wadami serca mniej przybierają...Chociaż ta jej wada to mam nadzieje zaniknie...No a jak pisałam echo serca dopiero 4 września-paranoja!!! Laura na zdjęciach tez okrąglutko wychodzi. Kto ją widział najpierww tylko na zdjęciach a potem "na żywo" to się zdziwił że taka mała i drobna! A na zdjęciach okaz tucznika!

Co do fotelików to ja mam Graco z bazą i baza na stałe wpięta do auta (rodziców...) a fotelik tylko klik i wypinam nie mocując się z pasami!

Dziewczyny co jest z moimi cyckami? jak Laura je to w pewnym momencie zaczyna mi się rzucać, łapać pierś a potem wypuszczać, krzyczy przy tym chociarz sprawdzam a mleko jest i spokojnie leci? Od kilku dni jak tak szaleje to jej daję druga pierś i jest po kilku minutach to samo. W końcu wychodzi, że nie chce jeść z obu tylko "walczy" z nimi. Po dobrych kilku minutach poddaje się i je. Ale nigdy nie opróżnia mi w całości jedej piersi ciągiem tylko przerywa picie tymi swoimi fochami...O co chodzi...

Tamara dzisiaj wazyla 4240 czyli przez 3-4 dni przybrala 90gr - nieduzo. I tez na fotkach jest okazem tucznika. Chociaz nozki zgrabniutkie- zalaczam fotki. Aranko, po prosty nasze dziewczyny to szczuple laski

Co do rzucania i miotania sie przy piersi to u nas identycznie, poza krzykiem. Juz z Ela zastanawialysmy sie co jest kilka dni temu- jej Jas tez tak robi i chyba Olaf malgogaj albo Macius Anitki. Mi sie tez wydawalo ze moze nie leci mleko ale sprawdzilam i mleko mam caly czas w obu piersiach. Podejrzewalysmy podloze neurologiczne - nieprawidlowe napiecie miesniowe -ale neurolog wczoraj wykluczyl i sugerowal zapalaenie uszu, ale nie sadze- wszystkie nasze dzieciaczki ktore tak sie zachowuja by mialy chore uszy? Zreszta pediatra dzisiaj wykluczyla. Ja staralam sie tak jak Ela wtedy pisala zeby sie Tamarze odbilo ale to nie skutkuje raczej bo jej sie rzadko odbija.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1519.jpg (94,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1523.jpg (90,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1613.jpg (99,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1615.jpg (98,9 KB, 27 załadowań)