2012-12-12, 17:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lana Del Rey
Cytat:
Napisane przez PaulaMyFashionBlog
ja mam mniej wiecej takie jak Ty, za łopatki ok 45cm i daje sie juz z takiej dlugosci fajne fale zrobić
nosilam dopinane przez rok i to jest meczarnia straszna
co prawda ja mialam dopietych 300 pasm, wiec mialam leb jak ceber, ale jakie to bylo ciezkie, jak wolno schlo
mialam 60tki zalozone
npo i z lokowka byla godzina zabawy minimum
|
W ogóle to ciężko zmierzyć włosy, następny pomiar pierwszego stycznia.
Nie no na doczepiane bym się nie zdecydowała wolę mieć swoje. Ponad dwa lata temu miałam farbowane ciemnym brązem - niemal czarne włosy o długości 80cm, niestety coś mi odbiło i ścięłam je do ramion w dodatku zrobiłam sobie grzywkę . I od tego czasu zapuszczam. Niestety potem kilka razy farbnęłam się na czarno co w zestawieniu z moją niemal białą karnacją sprawiało, że wyglądałam jak wampirzyca . Ostatnie farbowanie było 15 lipca, kolor czarny się sprał i teraz są trochę czarne, trochę brązowe, trafiają się też rude refleksy. Najchętniej już bym przefarbowałam na ten Lanowy kolor, ale po czarnej farbie nie chce mi już wyjść żaden kolor, a na dekoloryzację w życiu się nie udam.
Zgadzam się, komuś może się bardzo podobać, komuś w ogóle, a niektórzy lubią tylko kilka piosenek. nie ma co popadać w skrajności.
|
|
|