Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak żyć, żeby przeżyć? Zaproszenie do dyskusji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-28, 16:19   #1
króliczek
Zakorzenienie

Jak żyć, żeby przeżyć? Zaproszenie do dyskusji

Witam kochane Wizażanki,
moja aktywność na forum dramatycznie spadła w ciągu pół roku, ograniczyłam się tylko do przeglądania. Wynikało to z różnych kuriozalnych przyczyn - przeprowadzka, nauka, rozstania, powroty. Jednak chciałabym się podzielić z Wizażankami ważną dla mnie wiadomością - w połowie sierpnia wyjeżdżam do Anglii, rozpocząć tam studia, na kierunku, o którym zawsze tylko marzyłam. Zostawiam w połowie rozpoczęte studia w Polsce, rodzinę, przyjaciół. Chciałabym, żebyście się podzieliły dobrymi radami jak przetrwać i co zrobić, żeby nie zwariować z daleka od wszyskiego, co było dla was opoką, stałym gruntem. Chciałabym, żeby była to dyskusja, która przyda się nie tylko mnie, ale wielu innym osobą.
Zachęcam do rozmowy.

(Bezczelnie, przy okazji zapytam, czy któraś z Wizażanek nie jest w posiadaniu plakatów z filmów: "Kolumbowie. Rocznik 20", "Kanał", "Pożegnianie z Marią", zdjęć/plakatów obozów koncentracyjnych, najlepiej w dużych formatach - rozpaczliwie poszukuję materiałów do pracy badawczej, z góry dziękuję za pomoc)
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując