2012-12-15, 22:25
|
|
Przyczajenie
|
Zwierzenia chłopaka> co to może znaczyć?
Witajcie, jestem tu nowa, wiec gdybym zrobiła coś nie tak, proszę poprawcie mnie.
Ostatnio chłopak powiedział i, że wolałby być sam. Nie to, że spotykać się z inną, tylko zwyczajnie z żadną/ Stwierdził, że teraz kiedy wie, jak wygląda wspolne mieszkanie (mamy po 19lat, wyjechaliśmy razem na studia) nie wszedł by znowu w taki związek. Jakiś czas temu rozstaliśmy się(motywy tu nie są ważne), ale jak widać wrócił i postanowiliśmy nowu spróbować być razem. Nie jestem pewna co to może znaczyć- może to dla niektórych z Was to głupota, ale ja mam niezwykle dokuczliwą cechę, jaką jest rozpamiętywanie, zastanawianie się i myślenie zbyt dużo. Nie rozumiem, wiedział jak jest ze mną i jak jest beze mnie, więc po co wrócił? a skoro teraz myśli ze łatwiej byłoby mu samemu, to czego dalej tu jest?Stwierdził, że na tamten moment, to było najlepsze z możliwych wyjść. Przy tym dodał, że nie żałuje, że jesteśmy razem, że nie ma wątpliwości co do tego czy mnie kocha. Czy mam powody do obaw? Wiedziałam, że wspólne mieszkanie nie będzie z początku łatwe, czasem dochodzi do sprzeczek, że będziemy potrzebować czasu, żeby dotrzeć do siebie. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Do tego, mam pytanie, jak sobie radziłyście przez pierwsze miesiące wspólngo mieszkania? z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
|
|
|