Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zwierzenia chłopaka> co to może znaczyć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-15, 22:40   #2
201707171556
Konto usunięte

Dot.: Zwierzenia chłopaka> co to może znaczyć?

Cytat:
Napisane przez maiiia Pokaż wiadomość

Ostatnio chłopak powiedział i, że wolałby być sam. Nie to, że spotykać się z inną, tylko zwyczajnie z żadną/ Stwierdził, że teraz kiedy wie, jak wygląda wspolne mieszkanie (mamy po 19lat, wyjechaliśmy razem na studia) nie wszedł by znowu w taki związek. Jakiś czas temu rozstaliśmy się(motywy tu nie są ważne), ale jak widać wrócił i postanowiliśmy nowu spróbować być razem. Nie jestem pewna co to może znaczyć- może to dla niektórych z Was to głupota, ale ja mam niezwykle dokuczliwą cechę, jaką jest rozpamiętywanie, zastanawianie się i myślenie zbyt dużo. Nie rozumiem, wiedział jak jest ze mną i jak jest beze mnie, więc po co wrócił?
Wydaje mi się, że Twój chłopak chciałby się z Tobą rozstać ale żeby mieć czyste rączki próbuje Cie sprowokować żeby rozstanie wyszło z Twojej inicjatywy.
Na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała i ułatwiła mu to, nie warto być z kimś kto mówi że gdyby wiedział jak wygląda powazny zwiazek ze wspólnym mieszkaniem to drugi raz by sie w coś takiego nie pakował.
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując