Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-16, 08:28   #1446
Tysia144
Raczkowanie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez Rareza Pokaż wiadomość
Tysia, a ile jesteście razem? Matko boska, dziewczyno, zupełnie nie rozumiem Twoich obaw!
Po pierwsze: Musisz chyba popracować nad samooceną. Doceń siebie.
Po drugie: W życiu będziecie musieli zmagać się z różnymi problemami. Jeśli Wasz związek nie przetrwa miesięcznej rozłąki to wierz mi, że tak będzie lepiej.
Po trzecie: Nie pokazuj mu na każdym kroku, że ten wyjazd jest dla Ciebie taką tragedią i powodem do kłótni. Dajesz mu do zrozumienia, że myślisz o sobie jako o osobie gorszej kategorii.
Po czwarte: Jeśli dobrze wam się układa to troszkę więcej zaufania z Twojej strony by się przydało.
Po piąte: Daj mu się rozwijąć. Nie możesz mu tego zabraniać, bo dopiero wtedy będzie chciał od Ciebie uciec. Jesteś jego partnerką, a nie matką czy strażnikiem.

Głowa do góry!

fakt, samoocene nie mam najlepszej, rozmawialam z nim i powiedzialam, ze dla niego wytrzymam ten glupi miesiąc, chce żeby byl szczęśliwy i się rozwijal. powiedzial, ze to robi dla nas abysmy w przyszlosci i czasie terazniejszym bylo lepiej i nie musieliśmy by się martwić co będzie jutro. dziękuję wam za mile slowa i podtrzymanie na duchu. W zasadzie mam tylko jego i nie mam nawet z kim porozmawiac