Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-16, 19:33   #272
iffonka7
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
o i na taką aukcję poluję- tylko mam pytanie- czy zdąże wszystko wykorzystac?
http://allegro.pl/0-6chlopiec-tommy-...865410071.html
świetne to ! na prawdę dużo super rzeczy, tylko właśnie te na 3-6 miesięcy są takie bardzo zimowe w większości a w naszym wypadku mogą być już takie ciesze potrzebne. Musze pokazać ta aukcje TŻ ale na pewno powie że absolutnie nie bo już mamy za dużo ubranek

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ty masz trochę lepiej, bo masz później termin, a ja - jeśli mnie pokroją - to nawet gdzieś ok 20.01. mogę już być rozpakowana, a przez pierwsze dni to ciężko mi się będzie w ogóle ruszać.
A tym bardziej że po cc dłużej dochodzi się do siebie ale wykładowcy zazwyczaj podchodzą do takich Pań jak my z wielką wyrozumiałością.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja mam ostatni egzamin 08.02, a TP 17.02 - mam nadzieje, ze nie zestresuje sie az tak, zeby im tam urodzic
Będziemy trzymać za Ciebie kciuki żebyś nam tam nie urodziła, chociaż ja podobno zdarza się że nie którym że wody na uczelni odchodzą, dobrze że zaraz niedaleko mojej jest szpital z porodówką a dziewczyny z grupy się zadeklarowały że jak coś to mnie szybko zawiozą.