Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieustanny ból brzucha
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-17, 18:34   #1
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Nieustanny ból brzucha

Witam

Postanowilam tu napisac zanim wybiore sie do lekarza, a ze czekam na karte zdrowia to jeszcze musze poczekac.

Nie wiem czy to do lekarza ginekologa bedzie podchodzic i tez wlasnie nie wiem czy najpierw isc do rodzinnego czy gdzie.

Szczerze mowia nie wiem od jakiego czasu ale na pewno od ponad miesiaca mysle ze duzo duzo dluzej boli mnie brzuch. Nasililo sie to jakies 3 tygodnie temu? Boli mnie codziennie. Nie wiem czy to jajniki ale raz boli mnie w podbrzuszu raz wyzej raz w okolicach jajnika. Teraz boli mnie i brzuch i jajnik, przy nacisku rowniez mnie boli w okolicach jajnika. Tabletki przeciwbolewe nie dzialaja ani troche. Okolo 2 tyg temu dostalam miesiaczke i oczywiscie bole tez mialam, wiec bralam tabletki na recepte ktore rowniez sa na silne bole miesiaczkowe (nic nie pomoglo) dlatego podejrzewam, ze to inny bol. Ogolnie codziennie czuje bol ale zazwyczaj jest to znosny taki neutralny, ze nie mysle o nim, a czasem nagle taki ucisk, obecnie wlasnie mam nieustanny ucisk tam w okolicach jajnika. Czesto mam wrazenie albo to inny bol ze promieniuje mi wyzej w okolicach zeber w srodku. Czy moge prosic o jakas rade?