2012-12-17, 20:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
Napisane przez Myszolka91
hej. Bylam u gina wszystko ok dostalam tabletki na wymioty i pije cole.Jest o wiele lepiej.Widzialam serduszko i nasze malenstwo ma 9mm.
|
Ale fajny brzuszek No i śliczna Ty 
Cytat:
Napisane przez strawberry162
No to mnie wystraszyłaś... Ja od samego początku biore Femibion...
A ta w ogóle to Witam 
Miałam ostatnio nieprzyjemną przygodę bo te "plamienia" pomarańczowo brązowe w sobote znowu się powtórzyły i zadzwoniłam do mojego ginka, kazał jechać na IP i pojechaliśmy. Na szczęście z Maluszkiem wszystko w porządku  Serduszko pięknie bije i nadrobił już tydzień  Tak szybciutko rośnie że nie jestem już w 11tc tylko w 12  dokładnie to 11t3d 
Puszek w poniedziałek 10 grudnia miał 3,2 cm a w sobotę 15.12 już 4,4 cm  Rośnie jak szalony 
W czwartek mamy badania prenatalne i bardzo się boje  A teraz jak Asia napisała że Femibion mógł zaszkodzić to już w ogóle mam zawał 
|
Ale fajnie, że wszystko dobrze i że małe już takie duże Ja mam wizytę w czwartek i już zaczynam się stresować 
Cytat:
Napisane przez domciatko
stokrotka pytala sie tej poloznej dlatego tylko 2/3 usg sa przez cala ciaze.
i dostalam odpowiedz.
przy zdrowej ciazy nie ma potrzeby robic usg czesciej.
jesli sa problemy, krawienia, bole lub matka jest chora, ma jakies schorzenia itp, wtedy usg jest czesciej.
ale prywatnie mozesz miec co wizyte usg  )
choc i tak nie wiadomo czy to usg jest dobre dla dziecka tak czesto
|
Cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty i już nie mogę doczekać się, aż dowiemy się, co się dzieje u Ciebie w brzuszku
Hej dziewczynki, jak tak z doskoku, bo Greys`ów oglądam 
Gratuluje nowym mamusiom 
I zaczynam na poważnie stresować się czwartkową wizytą .... Bo to ten czas, co wtedy ....
|
|
|