Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe Żonki - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-18, 08:44   #154
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Fakt rozpisałam się nie ma co. Dorabiam sobie ostatnio pracując z teściową w sklepie. Wyobrażacie sobie pracować z teściową? I wiecie co?
w niedzielę na obiedzie moja szfagierka mówi " no Ola ponoć nieźle sobie radzisz mama bardzo cię chwali. Codziennie coś mówi, chwaląc cię" Rekacja tećiowej " wielkie zawstydzenie" Fakt faktem, że bardzo dobrze mi się z nią pracuje. Lubimy się.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Wczoraj i przedwczoraj poszły mi dwie pary zimowych butów. W obydwu poszły zamki. I nie mam w czym chodzić. Poszłam dziś niedopięta i muszę dziś kupić nowe kozaki. Blee nie cierpię kupowania butów

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

I wczoraj zrobiłam farsze na pierogi. Ustaliliśmy w rodzinie, że ja biorę na siebie pierogi z kapustą i grzybami i ruskie. Dla nas będę robić też z mięsem z podrobów z warzywami
Fajnie,ze mozesz sobie dorobic i mimo,ze z tesciowa to jest fajnie A to jaki rodzaj sklepiku?
To jestes pierogowa Ola pewnie beda pyszne

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Moj tez zawsze pomaga a chyba nawet w tym roku zrobi wiecej bo Ja teraz ciagle bede miec na popoludnia wiec kaszana
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora