Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-18, 23:29   #536
m a l w i n a
Przyczajenie

Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
[...]
chociaż czasem np zakłuje mnie to że Aga podsikuje sobie czasem w nocy do pampersa a są juz dzieci i młodsze co już nie sikają w nocy no ale znów zaskakuje czymś innym
Oskar też w pampersie jeszcze w nocy. był czas kiedy tygodniami pampersa mieć nie musiał, a teraz znów w nocy robi, potem sie budzi i przebrac go trzeba;/

tak poza tym to brój z niego niesamowity. i ciągle ryczy, buczy, nic mu nie pasuje. mało co się czymś zajmie. codziennie bierze wszystkie zabawki i wkłada do łóżeczka Mai, stos na dwa metry i weź to sprzątaj co chwilę. porażka. wszystko psuje i niszczy, co chwilę chce jeść, a i tak nic nie je tylko wyrzuca, albo rozmazuje na ścianie. zamyka sie w pokoju i rozwala wszystko, krzyczy na mnie że mam wyjść. a jak sie mu coś powie to od razu się obraża. i tak moglabym wymieniać i wymieniać.. jedyne co mnie uszczęśliwia to to że czasem się przytuli. nie umiem złapać z nim kontaktu. szczerze mówiąc to mam już tego wszystkiego dosyć. padam na pysk, a Maja bawi się w najlepsze;/