Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XVI zimowo;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-19, 07:54   #25
Scarrabeo
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XVI zimowo;)

Dzień dybry, miłym Paniom.

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
Zrobienie francuza wbrew pozorom nie jest takie trudne. Zacznij plesc od gory, wez zgarnij 'kitke', a potem po prostu dobieraj - troche jak na tym filmiku z lokami z opaski, gdzie dziewczyna obkreca lok, a potem dobiera z luznych wlosow odrobine - zasada ta sama.
moja mama już pół mego życia próbuje nauczyć mnie robienia francuza i nic. Mogę oglądać filmiki, słuchać rad, wykuć procedurę na pamięć a jak przyjdzie co do czego to mam dwie lewe łapy i zawsze wychodzi nie tak jak powinno.

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
ścisłe centrum, ale marzenia się spełniają

A ja za pół roku Panią magister
no chyba, że masz pomysł na inną lokalizację.

btw- jechałam ostatnio busem i na ulicy Moniuszki bodajże (ta przy Muzeum) stoi sklep 'Fale Loki Koki'. I aż się ciekawa zrobiłam.

Cytat:
Napisane przez santi santi Pokaż wiadomość
challenge accepted, przy następnej wizycie w Katowicach udam się na poszukiwania cudów

ilekroć tamtędy przechodzę to chce mi się śmiać
Szukajcie a znajdziecie, mówią.

Nie tylko Tobie chce się śmiać, połowa Katowic ma polew z tej knajpki. Śmieją się z choinek przy wejściu, z napisów na szybie, barokowego wnętrza, a mnie osobiście i tak najbardziej śmieszy instytucja obowiązkowego napiwku, którą Pani G. praktykuje.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora