Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-19, 14:07   #2008
tyene
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
No wczoraj odpowiedział mi że mi odda ale PO ŚWIĘTACH, bo teraz ma naukę a w weekend kolokwium i zajęcia.

Więc sama widzisz.... Może ja zachowuję się idiotycznie.... Rozpaczając albo czepiając się, ale SZCZERZE powiedz, nie robi mi trochę wody z mózgu?
Dzwoni pytać o prawko, a jednocześnie podkreśla na każdym kroku jak to jesteśmy osobnymi światami. Podsyła mi swoje skomponowane utwory (bo mam wykształcenie muzyczne) do oceny, czy może je gdzieś publikować... a jednocześnie mówi żebym zajęła się swoim życiem.[COLOR="Silver"]
Podsumowując: facet ma klucze do TWOJEGO mieszkania, więc są to TWOJE klucze i jeszcze śmie ustalać warunki tego, kiedy Ci je odda, bo "i tak mieszkasz sama?" Ja natychmiast bym go doprowadziła do porządku i kazała sobie oddać klucze już dawno. Co Cię obchodzi to, że ma naukę? To jest Twoja sprawa? On ma klucze do TWOJEGO mieszkania, a Ty jeszcze dajesz sobie dyktować warunki, kiedy Ci je odda, bo ma kolokwium? Coś mu się chyba pomyliło. Jak się ma coś takiego, to się oddaje szybciutko, w podskokach i błaga o wybaczenie, że tak długo, a nie urządza takie chamstwo.

Nie oceniaj żadnych utworów, nie pomagaj z prawkiem. To NIE JEST Twój facet. Nie ma czegoś takiego, że ze sobą nie jesteście, ale on może sobie korzystać z Twojej pomocy i dobrych rad.

Musisz wyznaczyć granice, teraz to jest jakieś chore, naprawdę

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Może zaparz herbate w małej ilości wody, poczekaj aż ostygnie, zamocz w niej płatki higieniczne i nałóż na powieki Powinno troche pomóc
I najważniejsze, przestań sie zadręczać, mam nadzieje, że bliskość rodziny pozwoli Ci zapomnieć choć troche o Eks i oddać się świątecznej aurze
Albo zaparz po prostu świetlika.