Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-19, 15:42   #181
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
My w tym roku nie kupujemy sobie prezentów niestety, za dużo wydatków niespodziewanych choć małż kupił sobie nową grę na xboxa, więc ma na święta
a weźcie z tymi grami mój dostał ze 2 tyg temu od klienta na święta. i teraz co wieczór toczy walkę na śmierć i śmierć

ja mam problem z prezentem dla niego. zamówiłam mu czapke na all. w zeszłą środę. do wczoraj nie doszło to pisze maila z pyanime. a oni mi na to że oni zaksięgowali wpłatę w PONIEDZIAŁEK (mimo że wysyłałam płatnościami z allegro) i od zaksięgowania mają 7 dni na wysyłkę i jeszcze nawet tego nie wysłali to się pytam czy za pobraniem, kurierem by mi nie wysłali. nie. mogą wysłać kurierem ale najpierw muszę dopłacić 35zł! 35zł! a prezent kosztuje 39 i pewni znowu będą tydzień księgować wpłatę. to podziękowałam. mąż dostanie kupon do odebrania prezentu po świętach

kurde. sąsiad zaczął tłuc w ścianę
nie zdziwię się jak w wigilię będzie tłuc.
w zeszłym roku do południa wiercił
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora