Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peep-toe czyli sexy feet :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-01, 12:01   #1036
Liana
Zadomowienie

Dot.: Peep-toe czyli sexy feet :)

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Ja mam z kolei krotkie palce Stopy mam wąskie, ale buty mnie trochę obcierają-najgorzej na piecie Musze je chyba rozchodzic!Bo jak maja mnie do krwi obetrzec to ja dziekuje...Poza tym ta płytkość mnie dobija tak jak pisałam-wkurza mnie ro że widze palce...Planuje zakup jakiejś koronki/tasiemki(jeszcze nie wiem) w pasmamanterii i tam od środka dokleje

Ja noszę normalnie rozmiar 37, a długość stopy mam coś około23,4cm. Buty rozmiar wieksze z tej firmy byłyby juz na mnie za duże...te z kolei sa płytkie i ciagle mam wrazenie ze są ciut za ciasne NO coz...taki ich urok!
Ja i tak zamierzam je stuningowac
Ja mam 38 i kupiłam 38, pewnie 39 by mi spadały z nogi. Mnie z kolei nie piłują w piętę tylko w bok stopy przy tym otworku (a może w palca??) Generalnie to ja tych butów nie nałożę na gołą stopę, bo mnie zjedzą do krwi. Kupię sobie takie rajstopki co nie mają na stopach tej zaszewki z innego koloru tylko są całe jednolite i w nich będę chodzić.Jak patrzę na zdjęcia co wkleiły dziewczyny, to mi mniej tego czerwonego spod palców wystaje czyli są takie na styk Może się rozchodzą (to wtedy palce na chodniku będę miała ) Pozniej wkleję fotke to same ocenicie....
Liana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując