Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - IV klasa technikum-egzaminu zawodowego nie boimy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 21:24   #12
goplankowa
Zakorzenienie

Dot.: IV klasa technikum-egzaminu zawodowego nie boimy się!

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
O to to, u nas też już po maturach można było jeździć. Ale ja to niee, już rzygałam tymi zadaniami, ile można liczyć w kółko to samo
Nie wiem jak już pod koniec, ale póki byłam w temacie to nie dawała babka taryfy ulgowej, pogadać 10 min. to ok, ale potem liczyć, liczyć!
Ale też chyba wszyscy z mojej klasy zdali

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Ale tylko na papierze
Od kwietnia szukam roboty w branży (dyplom dostałam dopiero w sierpniu, ale już wcześniej se pisałam zawód a i tak na żadnej rozmowie nie byłam) i nie ma szans, kurva. Baba z technikiem to se może
Teraz się liczy zarządzanie, zarządzanie zarządzającymi i marketing zarządzania, ot co.
U nas bardzo mało osób było na egzaminie, czego nie rozumiem. Dziewczyny z którymi się trzymałam zdały wszystkie I razem studiujemy

Hehe ja jakoś nie wyróżniam dyplomu w CV :P . Hehe nie ma szans, fakt. Teraz studia i doświadczenie

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
znowu u mnie zarzadzanie jest poprostu przereklamowane, technik ekonomista również (szkola od kilkudziesieciu lat wyhowodała ich na prawde duzo) jest tez technikum budowlane ale od około 5 lat tak wiec nie wiem jak tam z pracą chyba nie źle)
Administracja i zarządzanie to jest multum ! A pomyśleć ile osób co pół roku jest absolwentem wyższej uczelni takiego kierunku.

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując