|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Witam na nowym wątku 
Większość dnia spędziłam w drodze i jestem wykończona. Tż mimo że żadnym prezesem nie jest to na jakiejś kolacji-libacji jest . Nic nie zrobiłam, żadnych przygotowań do świąt, nic zupełnie Jedyny plus jest taki że pogadałam z mamą i moim siostrzeńcem na żywo (przyjechał na kilka dni z Holandii).
Zobaczyłam naocznie jak hoduje się pomidory w Holandii 
Bao nie obraź się ale przesadzasz. Przecież Isia ma dopiero 3 miesiące i wszystkie części ciałka dopiero się "układają do siebie". Przestań już teraz myśleć o tym, że ktoś będzie ją gnębił a jakiegokolwiek powodu. Takim myśleniem to Ty sama spowodujesz u niej kompleksy. Ty masz jej codziennie mówić jaka jest piękna, mądra i wartościowa. To mówię Ci ja, której koleżanki i koledzy dokuczali i naprawdę uprzykrzyli życie z powodu długich włosów związanych w warkocz albo koński ogon. Nie mam kompleksów, znam swoją wartość.
Uszka można włoskami zakryć jeżeli już będą bardzo odstawały. Lepiej oszczędzaj kasę na dobrą szkołę dla dzieciaków a nie na jakieś zabiegi.
Przepraszam ale dla mnie to rodzice najpierw powinni swoje kompleksy wyleczyć.
Monka zdjęcia mi się nie otwierają ale Twój większy mały wygląda na ostatnim zdjęciu na zabawnego zawadiakę . Po tatusiu ? Uszka trochę jakby "odstawały" ale myślę że w jego przypadku to w przyszłości będzie atut . Zresztą czy one są odstające ?
Kurcze czy w ogóle jest jakiś wzór jak dzieci czy dorośli ludzie mają wyglądać Jakby wszyscy byli odlani z jednej formy to nudno by było
Megi dzieła piękne Zdolni jesteście bardzo. Iguś wcale do siebie nie podobny w tych króciutkich włoskach. Teraz jest taki duży 
Darusia 
Dawaj te zdjęcia 
Mrowak moja konsekwencja poległa 
Nie wiem co jeszcze napisać chciałam bo oczywiście tu się nie chce cytować.