2012-12-21, 19:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez beznadziejny123
Znowu się zaczynają ciągłe przepychanki. Poiuyp, teraz to już mnie zaczyna irytować, poznałbyś dziewczynę, wyruchał ją i byłoby okey. Ale ty koniecznie musisz sobie udowodnić, że wolą kutasy giganty, żebyś broń boże nie obwiniał siebie za swoja sytuację. Człeniu prawie każdy woli mieszkać w pałacu i być właścicielem rafinerii przynoszącej miliony. Ale wyobraź sobie, że większość ludzi nigdy nie mieszkała w pałacu, nie są milionerami a mimo to żyją! Dziwne nie? I jeszcze mają dzieci. Ja wole brunetki z długimi prostymi włosami, ale przedwczoraj spotkałem blondynkę i wyobraź sobie, podobała mi się. A one może i wolą większe od twojego (nie wszystkie) ale jak byś w 20 innych rzeczach mających znaczenie był dobry to nikt cie dla chujka nie zostawi tylko dlatego, że można lepiej.
Powiem ci teraz co musisz zrobić, żeby nie zaspokoić kobiety swoim penisem. Uwaga: musisz wylewać żale, dla zwiększenia efektu dobrze będzie jak po policzkach spłyną ci łzy, krzycz, że masz mikropenisa i turlaj się po ziemi. Upadnij na kolana przed dziewczyną, która ci się podoba i błagaj, żeby znalazła sobie prawdziwego faceta, który jest połączeniem maczugi i młota pneumatycznego. Wtedy zwiększysz swoje prawdopodobieństwo, że ci nie da i twoje teorie będziesz mógł uznać za zasadne.
|
nic dodać, nic ująć!
Cytat:
Napisane przez poiuyp
Żadna kobieta nie ma. Mniejsze mogą zaspokoić ale nie tak dobrze jak duże.
|
Widzę, że ktoś cię już zaspokajał penisem, skoro tak dobrze o tym wiesz
|
|
|