|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Cytat:
Napisane przez bokeh
 hello
Ja też się witam i zaraz zmykam na przedświateczne zakupy z mamą (to będą dłuugie zakupy) Tż poszedł już do pracy ale od wigilii ma 3 dni wolnego 
W ogóle od jakiś 3 dni, jak się budze w nocy na siku to on nie spi i sie mnie pyta co jest, jak ja jestem taka zaspana że nawet nie umiem odpowiedzieć to pyta "madziaaaa co sie dzieje" no to sie go zapytałam dziś o co mu chodzi a on że no bo jestem w ciąży i mam niedługo rodzić i on się martwi... to co nie śpi w ogóle?  ale słodkie to takie  wcześniej widać nie odczuwał tak tego a teraz chyba czuje oddech Hani na szyji 
|
Oooo to naprawdę urocze 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
A mój tzt mówi zawsze jak ide w nocy do wc. Tylko powolutku, powolutku 
|
Hahahaha Co te wasze chłopy tak czuwają w nocy?? Mój śpi jak zabity jak wstaje siku w nocy 
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Witam się i ja powiedzmy z rana  Widzę, że na razie nie ma żadnych niespodzianek
Ciężko mi strasznie, bo od jakiegoś czasu w ogóle nie możemy się dogadać z mężem. Ciągle są jakieś sprzeczki. Dziś to samo. Już nie mam na to siły  Obawiam się, że prędzej czy później nasz związek się rozleci.
|

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Authentic
Dziewczyny a skąd mogę wziąć Wasze nr telefonów? Wystarczy jeden tak dla poinformowania :P
|
Num tel są w klubie podane.