Ja dostałam na Szymonka to normalne becikowe a ten drugi tysiac gminny też dostałam

i rodzinne też mam teraz,bo na Filipa nie miałam,lecz teraz to mam inna sytuacje materialna więc by mi nie odmówili złodzieje jedne,bo uważam że to rodzinne to smiech na sali,kwota mała a mysle ze powinno je mieć kazde dziecko nie zaleznie od dochodów.
ja zrzuciłam jeszcze wiecej niż miałam przed ciążą ale u mnie jest nerowow strasznie i problemowo więc dlatego
Hmm wiecie nie cierpię tych sieciowych rajstop

Nie jestem z nich zadowolona,rozwalaja się,puszczaja na szwach po dwóch dniach noszenia
U mnie z zabkowaniem jest tak,że Szymon i gorzej sypiał,był nerwowy w dzień,płaczliwy,nie można go było samego zostawić i po chyba 5 dniach pojawił sie ząbek,dolegliwosci ustały.
Ja mam brodzik ale płytki wiec kąpiemy sie tzn Szymek w wanience dla dzieci w pokoju.
Ad 2 W takich marketach pracuje się już na umowe o prace,po aferze z jednym sklepem mieja sie na bacznosci.
Ja w tesco nie pracowalam ale w Biedrze,kasjer sprzedawca robi wszystko od siedzenia na kasie,po wykładanie towaru,sprzątanie sklepu,jest też magazynierem itp a z tego co widzę u mnie w Tesco też tak jest.Może to zależy od wielkości sklepu,choc Biedra jest ogromna,
My mamy choinke od poniedziałku ale zdjecia nie pokaże
Chwalę się mamy pierwszy ząbek

Po ciężkich,płaczliwych dniach jest ząbek