Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-23, 10:20   #2142
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej kochane! Wykupilam sobie neta za 2 zl wiec moge troche poszalec wczoraj w nocy jak maly siedzial na cycu to was nadrobilam dziekujemy za gratulacje na wizazu i smsy jak wczoraj doszlam to mojego piatkowego smsa ze juz po to az se zaplakalam u nas ok, maly sie uspokoil, je i spi slodziak do schrupania. Bede w domku to napisze wiecej ale generalnie chcialam dodac wam otuchy i powiedziec ze wszystko jest do przejscia, i bole, i parcie, i szycie. Naprawde nie bylo az tak tragicznie a na koniec jaka nagroda! mamy nadzieje ze wszystkie badania wyjda ok i jutro wrocimy do domku. Ale juz teraz chcielismy wam zyczyc zdrowia, rodzinnej atmosfery w swieta i po swietach, milosci no i oczywiscie zdrowych bobaskow oraz lekkich i szybkich porodow swiateczne buziaki przesyla szczesliwa mamusia

achhhh już niedługo i my sie rozpakujemy i bedziemy miec swoje szkraby przy sobie fajnie ze na swieta bedziesz z dzidziulem trzymaj się sloneczko;*****

usnelam po 4 po 7 wstałam ledwo chodze tak mnie wszystko boli, jeszcze noga mnie boli na zmiane pogody ;] , tzt pojechal na wigilie do pracy a ja lece się kąpać ;p wczoraj farbowalam wlosy, ale juz nie mialam sily ich rozczesywać wiec sobie wyobraźcie co mam na glowie

poza tym pozniej jedziemy ogladac mieszkanko i po jakąś kurtke ciepla dla tztaaaaaa

WESOŁYCH ŚWIAT KOCHANE!! mam nadzieje ze w te święta żadna z nas nie wyląduje niespodziewanie w szpitalu itd itp;* a jak już to wyjdzie z niespodzianka

no i nasza ewulka.. oby wyszla;***

sciskam Was kochane bardzo sie ciesze ze trafilam na to forum

ale mam paluszki jak serdelki

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora