2012-12-25, 11:57
|
|
|
Kawoholiczka
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Dzień dobry
Ale jestem szczęśliwa! Nadal się podniecam tymi prezentami, ale ja już tak mam Zaraz ponadrabiam, bo potem mnie nie ma.
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
Cytat:
|
Napisane przez Kaveri
Souv - bardzo ładne prezenty i kok!
|
Dziękuję, starałam się go zrobić jak najlepiej Jedyna fryzura, którą umiem, haha.
Cytat:
|
Napisane przez Kaveri
Od Tż dostałam białe słuchawki Sony  i szczoteczkę elektryczną, w domu książkę, bluzkę, szampon Gliss Kura (kolejna miłość), pomadkę, zestaw do szkicowania ze szkicownikiem w drewnianej jakby szkatułce i od babci i dziadka ich własny, z czasów młodości wielki zestaw ołówków, węgli, piór, stalówek itd. ze sztalugą. Jestem w niej zakochana...
|
Bardzo fajne prezenty, szczególnie słuchawki, książka (właśnie, jaka?) i zestaw do szkicowania. Jak będziesz mogła to obfoć grzecznie wszystko i wyślij mi na PW albo wstaw tutaj na wątek. Mam słabość do takich prezentów 
Cytat:
|
Napisane przez AnulaPPP
Podoba podoba tylko skórki do umycia 
|
Ty bystrzacho, nawet takie małe niedociągnięcie zauważyłaś, nic się przed Tobą nie schowa 
Cytat:
|
Napisane przez DMkaAnia
Powiedz, że farbujesz włosy ;] no i czym?
|
Zmartwię Cię, nie farbuję Kiedyś chciałam przefarbować na blond, ale babcia by mnie chyba wydziedziczyła... Ale uznam to za komplement!
Cytat:
|
Napisane przez Trelle
Bazowy kolor wydaje się bardzo fajny, buraczkowy. 
|
Dzięki, tak naprawdę to czerwień, aparat mi zawsze przekłamuje kolory 
Cytat:
|
Napisane przez ameljja
Hejo
Jak już się tak chwalicie co dostalyście, to ja powiem, że dostałam m.in. bon upominkowy na 50 zł do Rossmanna  Już widzę te lakiery 
|
Kupisz same lakiery? Aaaaale Ci zazdroszczę!
|
|
|