Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-25, 11:57   #723
Le_Souvenir
Kawoholiczka

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Dzień dobry

Ale jestem szczęśliwa! Nadal się podniecam tymi prezentami, ale ja już tak mam Zaraz ponadrabiam, bo potem mnie nie ma.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri
Souv - bardzo ładne prezenty i kok!
Dziękuję, starałam się go zrobić jak najlepiej Jedyna fryzura, którą umiem, haha.

Cytat:
Napisane przez Kaveri
Od Tż dostałam białe słuchawki Sony i szczoteczkę elektryczną, w domu książkę, bluzkę, szampon Gliss Kura (kolejna miłość), pomadkę, zestaw do szkicowania ze szkicownikiem w drewnianej jakby szkatułce i od babci i dziadka ich własny, z czasów młodości wielki zestaw ołówków, węgli, piór, stalówek itd. ze sztalugą. Jestem w niej zakochana...
Bardzo fajne prezenty, szczególnie słuchawki, książka (właśnie, jaka?) i zestaw do szkicowania. Jak będziesz mogła to obfoć grzecznie wszystko i wyślij mi na PW albo wstaw tutaj na wątek. Mam słabość do takich prezentów

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
Podoba podoba tylko skórki do umycia
Ty bystrzacho, nawet takie małe niedociągnięcie zauważyłaś, nic się przed Tobą nie schowa

Cytat:
Napisane przez DMkaAnia
Powiedz, że farbujesz włosy ;] no i czym?
Zmartwię Cię, nie farbuję Kiedyś chciałam przefarbować na blond, ale babcia by mnie chyba wydziedziczyła... Ale uznam to za komplement!

Cytat:
Napisane przez Trelle
Bazowy kolor wydaje się bardzo fajny, buraczkowy.
Dzięki, tak naprawdę to czerwień, aparat mi zawsze przekłamuje kolory

Cytat:
Napisane przez ameljja
Hejo
Jak już się tak chwalicie co dostalyście, to ja powiem, że dostałam m.in. bon upominkowy na 50 zł do Rossmanna Już widzę te lakiery
Kupisz same lakiery? Aaaaale Ci zazdroszczę!

Le_Souvenir jest offline Zgłoś do moderatora