Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 09:32   #16
Kasika
Rozeznanie

GG do Kasika
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Aranka Pokaż wiadomość
Urodziłam córcię w styczniu i mam wózek Graco Quatro Tour i bardzo go sobie chwalę. Jest leciutki w prowadzeniu, bardzo zwrotny. Składa się go jedną ręką i zajmuje w aucie mało miejsca. Nosidło-gondola posłuży mi do wiosny a wtedy będę mogła skozystać z osłony na nogi jeśli Laura będzie jeśdzić w chłodniejsze dni w wersji leżącej. Mam do tego fotelik z bazą i jest to naprawdę super poręczna sprawa - bez mocowania się ciągle z pasami -klik i wypinam fotelik. W domu pełni on funkcję kołyski i leżaczka - ma świetnie wyprofilowane "płozy" i dobrze się buja. poza tym jest szeroki, miękki i spory!
Aranko czy mogłabyś napisać ile kosztował twój wózek i czy jego nazwa to dokładnie: Graco Quatro Tour? Może ma jakiś jeszcze symbol?
Czy to jest wózek tzw. wielofunkcyjny czy 2 w 1??
Kurka, ja dopiero wdrażam się w ten temat i szczerze mówiąc niewiele jeszcze bna ten temat wiem.
W maju urodzi się moja Laura i szczerze mówiąc kompletnie nie wiem jaki wózek kupić. Ten twój podoba mi się...
Czy jestes z niego zadowolona? Czy fajnie się prowadzi? Czy jest lekki?
Czy kupowałas go w sklepie czy przez net? Może masz jakis adres strony gdzie można pooglądać i kupić taki wózek?
Przepraszam że tak zasypałam Cię pytaniami ale będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
Z góry dziękuję
Kasika jest offline Zgłoś do moderatora