Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie cienie do niebieskich oczu? (niebieskie oczy)- zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-06-06, 07:52   #2
guest
Zakorzenienie

Re: jakie cienie do powiek dla niebieskich oczu

<font color=blue>Mam niebieskie oczka i używam dcieni różu,lila,fioletu(ale nie za ciemnego),błękitów, granatów(raczej z drobinkami srebra i też bardzo ostrożnie),szarosci, bieli i czasami ale rzadko delikatnych brazów i beżów. Ponieważ jestem blondynką o dość delikatnej urodzie(tak mi się wydaje-jasna karnacja lekko przybrązowiona samoopalaczem, bardzo jasna oprawa oczu)u mnie najkorzystniej wygladaja oczka w otoczeniu różów, odcieni niebieskiego(polecam niebieski tusz - kapitalnie podkreśla kolor oczu)i szarości(lub srebra).Wszystkich odcieni używam w zimnej tonacji bo to pasuje to typu urody jaki prezentuję(tak powiedziała mi wizażystka,moja kochana p.Ewa).Życzę owocnych poszukiwań.Ważne żebyś Ty czuła się dobrze w dobranym makijażu.Jeszcze jedna rada: obserwuj (podczas tych eksperymentów) reakcję twojego mężczyzny lub najlepszej przyjaciółki oni z pewnoscią udzielą szczerze krytyki lub pochwały.
Gorąco pozdrawiam - AGNIECHAH </font color=blue>
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując