2012-12-25, 22:03
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!
Cytat:
Napisane przez marlena009
ja swoją metamorfozę garderoby przeszłam jakiś rok temu. jestem z niej bardzo zadowolona, bo wreszcie zdobyłam się na odwagę, żeby ubierać się w 100% tak jak ja chcę. powoli zbierałam rzeczy, które pasowałyby do mojego nowego wymarzonego stylu i udało się 
|
Moja garderoba przechodzi tę metamorfozę właśnie teraz, jeśli chodzi o sukienki i spódnice Jakiś czas temu przechodziła też zmianę kiedy zmieniłam styl na codzienną elegancję. Mimo tego w szafie i tak dominowały i dominują spodnie, ale powoli to zmieniam
No właśnie, może nie wszystko od razu, ale powoli kupuję sobie nowe, odpowiadające mi krojem i kolorem rzeczy. Chcę mieć taką szafę, z której niezależnie od tego, co wyciągnę, w każdym ubraniu będę czuć się komfortowo i kobieco, a przy tym wszystko będzie ze sobą współgrać 
Co do strojenia, w zeszłym tygodniu wychodząc na uczelnie ubrałam się właśnie w nową, świetną spódnicę (czarno-bordową) i zwykłą, basicową bluzkę z rękawkiem 3/4 (beżową) na co usłyszałam od nowej współlokatorki: "A Ty jakiś egzamin masz, że tak dziś elegancko?" No cóż, uśmiechnęłam się tylko i odparłam, że lubię czasem założyć spódnicę No ale akurat moja współlokatorka ma kompletnie inny styl, wszelkie spódniczki i sukienki omija szerokim łukiem, oprócz jakichś większych uroczystości i egzaminów
Czas edycji: 2012-12-25 o 22:13
|
|
|