Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-28, 15:29   #3485
lola23
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Na stronie opisane są jako khaki, a na żywo trochę wpadają w brąz, trochę są takie bure... ciężko sklasyfikować. Dział Basic
Dziękuję. Masz może porównanie z tymi woskami za 169 zł z Woman, chodzi mi o rozmiarówkę. Wiem, że woskowane z Zary każde są inne rozmiarowo i na długość.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mi się kojarzy, że chyba już kiedyś przewinął się temat pefum jakie używacie ale chciałabym jeszcze do niego powrócić . Otóż co roku w pracy dostajemy na Dzień Kobiet bony do Douglasa na 300zł. Wiem, że do 8 marca jeszcze ponad 2 mce ale postanowiłam, że bon ten wykorzystam na perfumy i chciałabym już teraz zacząć rozglądać się za jakimś fajnym zapachem . Może poproszę o próbki, będę miała czas, żeby spokojnie przetestować. Nie mam niestety swojego ulubionego zapachu, tzn takiego, którego używałabym dłuższy czas i który byłby częścią mnie. A właśnie taki chciałabym odnaleźć. Wiem, że zapach to kwestia niezwykle indywidualna i to co podoba się wam, niekoniecznie spodoba się mnie i odwrotnie. Ale myślałam, że może zainspiruję się perfumami, których wy używacie i przetestuję je przy najbliższej okazji. Jakie zapachy są waszymi ulubionymi?
Temat perfum to temat rzeka. Spędziłam sporo czasu na perfumowym forum , przerobiłam mnóstwo nowości, klasyków, niszowców itp. Mam niemałe zasoby w swojej toaletce, ale nie znalazłam tego jedynego i juz nie szukam. Używam na zmianę, w zależności od okazji, ochoty. Nie potrafię rozstać się z żadnym z nich, są bardzo różne.
Najczęściej sięgam po:Eau des Merveilles,Black Cashmere, Gaiac, Allure, Pioson klasyczny i Tendre, Organzę Indecence, Narciso Rodriguez for Her, Le Feu, Addict,

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora