Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fryzjer Szczecin
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-28, 18:09   #908
Saraaaaaa
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer Szczecin

Poraża mnie Pana osobowośc, Pana podejście do Klientek! Prosze bardzo, skasowałam swoje obiektywne zdanie, bo jest Pan niereformowalną osoba, z którą nie da rady dojść do konsensusu i dalej nie mam zamiaru prowadzić z Panem konwersacji, gdyż to do niczego sensownego nie prowadzi! Może Pan tym żyje, ale ja mam bardziej barwne życie niż prowadzenie niemiłych konwersacji na forum, z osobą, z która i tak normalnie nie można porozmawiać, bo Pan wie wszystko najlepiej i nie dociera do Pana, co mówią inni! Panu nic nie można powiedzieć, dosłownie nic, co również zauważyły osoby powyżej! Podejrzewam, że jak by kogoś obcięto na łyso, gdy ktoś przyszedłby podciąć tylko końcówki, to i tak by Pan wmówił takiej Klientce, że na pewno tego oczekiwała od fryzjera..... Chyba czas pomyśleć nad sobą.... To moja ostatnia wiadomość do Pana, więc niech się Pan nie nadwyręża z odp i zostawi ją dla siebie; bo dla mnie jak i dla innych (jak widać) żałosne jest prowadzenie tej konwersacji! Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez aga0101 Pokaż wiadomość
Dziwne, dziwne dla mnie...poszlas wydac kolejne 200 zl zamiast wrocic z reklamacja?Sory ale nie za bardzo Ci wierze.....Chyba jestes z branzy i zwalczasz konkurencje..jak wielu tu robi...

Może Ty byś ponownie powierzyła swoje włosy fryzjerce, która nie potrafiła Ci rozjaśnić włosów, co nie jest jakąś wielką filozofią, ale ja takiego ryzyka ponownie bym nie podjęła! Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Oj nie ładnie ja również na pewno nie pójdę do tego salonu po takiej akcji i każdej osobie która będzie chciała tam iść opiszę całą sytuacja, aby wiedziała,że jeśli coś będzie nie tak to nie będzie można nawet wyrazić niezadowolenia gdyż salon straszy prawnikami.
Uważam ze gdyby nic nie było sknocone to salon nie zawracał by sobie głowy jedną klientką"rzekomą" która twierdzi,że tam coś nie tak zrobiono itd
Dokładnie, tak jak mówisz! Przykre to jest, iż korzystamy z usług ludzi, zostawiamy tam swoje ciężko pieniądze, którzy, jak się okazuję, później by Ci oczy wydłubali jak wyrazi się swoją obiektywna opinię, którzy oczekiwaliby tylko pochwal heh....Tym bardziej, iż na forum jest więcej osób niezadowolonych z usług tego salonu... Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę milszego traktowania Was, przez włascicieli salonu, z którego usług korzystacie, bo mi nie było to dane heh...

Edytowane przez Saraaaaaa
Czas edycji: 2012-12-28 o 18:11
Saraaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując