2012-12-29, 09:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
Cytat:
Napisane przez Honey7
zyskowa Ty to nazywasz małymi zakupami ?  Ale fajna ta pierwsza bluzka  A nie będzie ona taka, że gdy się pochylisz to cały biust bedzie widać ?
|
mam nadzieję, że nie będzie widać a jakoś tak przyzwyczajona do kuowania bardzo tanich rzeczy jak wydaję 160 zł na 5 rzeczy to dla mnie małe zakupy, nie wiem czemu, bo jakbym kupiła to samo za 50 zł to by były duże zakupy
podoba mi się jeszcze ta torba na osobie: http://allegro.pl/torebka-pikowana-c...840949674.html ale jak patrzę na zjdęcia to ten materiał wydaje mi się jak z ortalionu czy czegoś takiego
Cytat:
Napisane przez Renatka89
Ja przy moich włosach juz wszystko robie sama, tylko ja wiem czego tak naprawde chce :P
Tzn.ja cały czas z malutką.. alee.. z dala od rodziny (czy to mojej czy TŻta, jest tu tylko jego babcia.. :P), TŻta notorycznie nie ma  był tylko od wigilii popołudniu i przez dwa dni świat- przed świetami miał wyjazdy i teraz tez wroci naprawdopodobniej-choc i to nie pewne- w poniedziałek. troche mnie juz to męczy  dlatego jade do mamy-tymbardziej,że jest w Pl moja siostra, mieszkajaca za granicą. 
|
współczuję kochana, ja nie znoszę kiedy mój TŻ ma dobę i w nocy nie ma go przy mnie, wolałabym zasypiać z nim.
|
|
|