Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-29, 10:30   #672
hania207
Zakorzenienie

Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
uuuuuu skurcz od 8 rano miałam już jakieś 5 skurczy w różnych odległościach. W nocy też miałam teoche skurczy ale tak seriami 2+-3 skurcze co jakies 20 min kilka godz przerwy i znowu.. Za raz jade na KTG zobaczymy co sie stanie . czy wróce do domu czy juz nie a wróce za kilka dni z malutka. Mała się troche mniej dzis rusza. rano miała tylko czkawke i lekko sie pokreciła i cisza....

wiecie co wam mowiem? rozmawiałam (pisałam) wczoraj ze swoim ( każde było w innym pokoju) i nie namawiałam jego specjalnie powiedziałam tylko o tej oxytocynie i takie tam. od tak mu to pisałam.... a On się ze mną póżniej kochał. ja normalnie szok. i powiem wam tez że był inny niż ostatnim razem.

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
No wiesz... w sensie, że kapitan schodzi ostatni z okrętu

Ty to się masz z tym swoim chłopem... nie ma co. Humory jak baba
Trzymam kciuki za rozwój akcji.

I njus - jadę na porodówkę.
Od 6 mam skurcze średnio co 5 min. dochodzące do minuty. Nospa nic nie zmieniła, wanna nie pomaga. Położna kazała jechać, sala zarezerwowana także proszę trzymać kciuki, bo jednak posiadanie przeze mnie 2,5 cm. szyjki nie nastraja do dzisiejszego dnia optymistycznie. Ale może jakoś pójdzie i jednak Ewcia się wykluje

evelina coś sie nie odzywa ostatnio
wiec zostałam sama

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując