2012-12-29, 12:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez vil84
cały stwardnieje. ja mam dużo tkanki tłuszczowej na brzuchu, dobre ponad 100 cm fałdek, i twardnieje wszystko jak kamień. normalnie mogę sobie na kilka cm palca wsadzić w te fałdki, a jak stwardnieje nie da rady na milimetr.
myślę że poczujesz spokojnie, bo przy tym w normalnych stanach jest skurcz, i taki dyskomfort, który trwa kilkanaście sekund. w gorszych masz kilka godzin twardy brzuch, ale to już patologia, jak moja po większym ruszaniu się
dziś też zdycham, ale boli mnie zaś inaczej - od okolic powyżej prawej pachwiny czuje od południa ciągły, tępy ból. nie bardzo mocny ale ciągle ćmi. teraz odrobinę zelżało, ale po południu przeszło mi na całe podbrzusze ... dokładnie taki ból jak na okres, przed czym ostrzegała gin. po godzinie jak mnie męczyło całe podbrzusze to już w sumie byłam nastawiona na szpital, poszłam się wykąpać, potem jeszcze poleżałam bo miałam nadzieję że przejdzie i przeszło zaś na prawą stronę, ćmi lekko. ale taki ból to mam nadzieję nic złego, zwłaszcza że cały dzień co jakiś czas jestem bombardowana kopniakami. ale powiem Wam, że mam dość psychicznie ... kiedy to się skończy ....
|
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Dużo mi to dało, bo przynajmniej nie będę panikowała na zapas. Jeśli można to mam tylko dodatkowe pytanko czy jest twardy w każdej pozycji? Czy np. po położeniu się mięknie?
Vil, Ty jesteś strasznie biedna z tym, że ciągle coś Cię boli i coś Ci się dzieje. Jeśli naprawdę masz się martwić to lepiej jedź do tego szpitala, ale naprawdę mam nadzieje, że to te kopniaczki tak czujesz a nic innego 
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------
Cytat:
Napisane przez axella
nie próbowałam bo za bardzo bym schizowała jakbym nie usłyszała
mój tż mnie porabiał z dupeczkami w pracy 
a ja byłam sama z bejb,bez kasy bez nic..
to było tak kur***ko realistyczne,że szok..
z tym,że ja obudziłąm się sama..
bo tż w pracy właśnie 
|
Kochana, głowa do góry, zjedz sobie jakiś pyszny deserek i weź cudną kąpiel to będzie lepiej. Ja idę robić kruszona i sernik, jak zrobię to się podzielę 
Ja na początku co noc prawie ryczałam, co chwila mi się jakieś głupoty śniły raz z TŻ, raz np. mój nie żyjący od dwóch lat dziadek żył, ale mówił mi, że chce umrzeć...no co chwila.
I też później byłam nijaka...
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|