Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2013 rokiem ZMIAN :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-29, 13:32   #1010
twofaces
strachajło

Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)

Witajcie odezwałabym się wcześniej ,ale musiałam najpiew Was nadrobić, gadulinki widzę,był temat prawka, może i dobrze, że mnie nie było , bo sobie nerwów nie nadszarpnęłam przynajmniej..ja mam za sobą 2 niezdane egzaminy, ale mam nadzieję, że w tym roku czeka mnie wreszci ten 3, szczęśliwy

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Hej
A ja mam takie pytanie. Jaka jest waga do której dążycie?
docelowo ok.52-50 kg, bo ja to kurdupel jestem (158cm), mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
a co do tego, że człowiek się zmienia... ja nic nie chcę mówić ale moja mama ma sąsiadkę, która zwariowała po prawie takie miała ambicje, że jak pod koniec studiów nie zdała jakiegoś bardzo ważnego egzaminu to jej się na głowę rzuciło i teraz widzi jakieś zjawy... i drze się jak głupia...
weź Ty mnie nie strasz, mam nadzieję , że z moją głową do końca studiów będzie wszystko w porządku jednak

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
karooo ja rozważam kupno 0,5kg. hantelek i piłki do ćwiczeń Tzn. tej dużej i mniejszej

Właśnie ile takie piłki mogą kosztować w komplecie?
Widziałam , że w biedrze mają być takie duże piły chyba za 29,99

Ja narazie zmykam idę robić pizzę carbonarę, bo wieczorem ma przyjechac tż a wczoraj na karaoke podarło się trochę dzióbek, aż mnie gardło boli, ale najfajniejsze było to,że mogłam sobie w kręgle pograć jak na debiutantkę nie było tak źle chyba

Miłego dnia
twofaces jest offline Zgłoś do moderatora