Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-29, 13:47   #949
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk
Dot.: PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3

Witajcie Kochane

Ja tak na chwilke,bo jakos tak ostatnio nie mam zbytnio weny zeby tu zagladac,ogolnie robie sie len,moglabym calymi dniami spac,ale to chyba troche dlatego ze mala nie daje mi w nocy spac bo buszuje,co oczywiscie sprawia mi ogromna radosc-tylko dlaczego akurat w nocy??

A nom w Wigilie bylismy na polowkowym USG,bedziemy miec córeczkę - Jessica
Jest sliczna i co najwazniejsze zdrowa
Tatus peka z dumy,bo marzyla mu sie corcia
Bryka juz sobie jak szalona,nawet w swieta postarala sie zeby tatus poczul jak fika hihi
I ogolnie wszystko jest wpozadku,jedynie lozysko mam za nisko i w 32 tyg mam miec kontrolne usg,bo jesli sie nie podniesie to prawdopodobnie czeka mnie cesarka,ale wszystko sie okaze za kilka tygodni,bo jutro zaczynamy 21

Zyczymy Wam Kochane Spelnienia Najskrytszych Marzen,oby ten przyszly rok byl lepszy od poprzedniego
Macie rowniez pozdrowionka i buziaki od Pepus (nie ma komputera wiec nie ma jak zajzec),mysle ze takze dolacza do zyczen Noworocznych

Trzymajcie sie Kochane

29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując