2012-12-29, 20:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
Cytat:
Napisane przez kaarooo
Lusia, trzymam kciuki  Uczyłam się kiedyś rosyjskiego, właściwie wypadałoby ten język odświeżyć  I Fotografia też by się przydała, ale u mnie to jest pod "pasjami"
Jak to jest, że jak już ktoś rzuci listę to zawsze mam "o, jeszcze to by się przydało zmienić, to zrobić?" 
|
Ja uczyłam się francuskiego przez kilka lat w szkole, mówiłam całkiem dobrze, a teraz... została mi bardzo dobra bierna znajomość, potrafię powiedzieć kilka podstawowych zdań, znam dużo słówek, ale całkowicie uleciała mi z głowy znajomość gramatyki przez co samodzielnie nie sklecę zdania 
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Ja poszłam późno spać, ale późno też wstałam więc w sumie nie czuję się najgorzej 
A po co krew, coś się dzieje? Czy tak profilaktycznie?
|
Profilaktycznie co jakiś czas sprawdzam TSH
Cytat:
Napisane przez me9so3horny
nie szkoda Ci tego?  .
|
Ja z moim chłopakiem zamieszkałam i... okazało się, że to nie jest to. Nie możemy zrezygnować z mieszkania z wielu względów, więc dalej ze sobą mieszkamy nie będąc razem.
Czasami dalej o nim myślę jak o chłopaku, a nie współlokatorze, czasami tęsknię za tym co między nami było, ale nigdy nie żałuję, że to koniec, bo nie będąc razem, dajemy sobie szansę na nowe szczęście z kimś innym. Każde z nas poszło swoją drogą i ta droga jest o wiele lepsza od tego, co mieliśmy będąc razem
|
|
|