Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2013 rokiem ZMIAN :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-29, 20:39   #1145
LiquidLuck
Raczkowanie

Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość

Lusia, trzymam kciuki Uczyłam się kiedyś rosyjskiego, właściwie wypadałoby ten język odświeżyć I Fotografia też by się przydała, ale u mnie to jest pod "pasjami"
Jak to jest, że jak już ktoś rzuci listę to zawsze mam "o, jeszcze to by się przydało zmienić, to zrobić?"
Ja uczyłam się francuskiego przez kilka lat w szkole, mówiłam całkiem dobrze, a teraz... została mi bardzo dobra bierna znajomość, potrafię powiedzieć kilka podstawowych zdań, znam dużo słówek, ale całkowicie uleciała mi z głowy znajomość gramatyki przez co samodzielnie nie sklecę zdania

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja poszłam późno spać, ale późno też wstałam więc w sumie nie czuję się najgorzej
A po co krew, coś się dzieje? Czy tak profilaktycznie?
Profilaktycznie co jakiś czas sprawdzam TSH

Cytat:
Napisane przez me9so3horny Pokaż wiadomość
nie szkoda Ci tego? .
Ja z moim chłopakiem zamieszkałam i... okazało się, że to nie jest to. Nie możemy zrezygnować z mieszkania z wielu względów, więc dalej ze sobą mieszkamy nie będąc razem.
Czasami dalej o nim myślę jak o chłopaku, a nie współlokatorze, czasami tęsknię za tym co między nami było, ale nigdy nie żałuję, że to koniec, bo nie będąc razem, dajemy sobie szansę na nowe szczęście z kimś innym. Każde z nas poszło swoją drogą i ta droga jest o wiele lepsza od tego, co mieliśmy będąc razem