Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2013 rokiem ZMIAN :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-29, 22:41   #1210
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)

eeee z tym sylwestrem to nigdy mi się nie sprawdziło, zazwyczaj miałam odwrotnie im lepsza impreza w sylwka tym gorszy cały rok. Ale u mnie to zawsze wszystko odwrotnie. W tym roku np. rozstałam się z facetem (innym niż ten co pisałam ), miałam operację (podczas której spadło mi ciśnienie i ledwo mnie wybudzili, ojciec wył w szpitalu na korytarzu, jak się obudziłam pod tymi wszystkimi maszynami to mnie łeb od hałasu rozbolał), umarł mi mój ukochany kicio na raka, babcia coraz bardziej chora (Alzhaimer), mama chora, siostrze podejrzewają nowotwór

z dobrych rzeczy: rzuciłam w chol3rę pracę, która mnie niszczyła, zaadoptowałam psa ze schroniska, opiekuję się bezdomnymi zwierzakami, spędziłam najcudowniejszy tydzień z mamą w SPA, byłam na wypasionych wakacjach i schudłam

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

ja zostaję w domu, ale w sumie się cieszę bo spędzę sylwestra z mamą (moja mama jest bardziej moją przyjaciółką niż mamą, lubię się z nią upijać) - chociaż... dzisiaj chciała mnie pobić