Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cieszmy sie tymi Świętami, bo w następne już nie będziemy pannami! PM 2013 cz.34
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-29, 22:43   #3908
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Cieszmy sie tymi Świętami, bo w następne już nie będziemy pannami! PM 2013 cz.3

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Tak, ale nie robimy wesela tylko przyjęcie albo obiad i chcieliśmy się zmieścić w 50 osobach
A macie juz jakaś sale? Robicie weśele w Warszawie?

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Dzięki za rady dziewczyny. Kurcze nie ogarniam tego logistycznie totalnie. 3-4 dni to długo. Najchętniej bym sama zaprała dół, ale boję się, że zniszczę suknię. :/
Tez bym się bała. Ale myśle, ze po samym weselu nie będzie co prac, dopiero po pierwszym plenerze.

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
To u mnie odwrotnie, najpierw szok, że jak to tak - ale powiedziałam, że weselicho będzie i od razu spoko luz tylko mama tż coś tam przebąkuje o nawróceniu ale to nieśmiało
U mnie rodzina zareagowała na ślub w usc tak, ze mnie wbilo. Zaczęli mi tłumaczyć, ze bardzo mi współczuja, i o było absolutnie szczere

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
Moi rodzice nie mają kościelnego, rodzice tz też nie ale to drugie małżeństwo. U mnie nie obchodzimy świat, nie przyjmujemy księdza itp. U tz wszyscy są wierzący. Ja miałam z rodzicami umowę że do 18rż chodzę na religię i tyle chodziłam. Niestety nie przekonalam tz do cywilego, ale nie dziwię się bo jest wierzący. Ja będę ślubowac tz nie bogu i tyle to tak w wielkim skrócie
Na Twoim miejscu bralabym jednostronny bez zastanawiają się

Właśnie pozegnalismy naszych znajomych i było super.
Poza tym, ze zamiast bitej śmietany zrobiłam... masło