|
Dot.: Ide na oczyszczanie, potrzebuje paru odpowiedzi.
Kilka lat temu miałam pewne problemy skórne (takie o jakich ty piszesz) i poszłam z nadzieją do kosmetyczki, myślałam że ona rozwiąże problem.
Minęł kilka miesiecy od tego zabiegu,a problemy z cerą miałam dalej, wiec wybrałam sie do dermatologa, który az nie mógł uwierzyć ze ona zabrała sie za "wyciskanie" nie widzac badań na wykluczenie bakterii, która mogła mi te zmiany spowodowac,a przed kosmetyczka nie był ich wiele poprostu cera zanieczyszczona i gdziniegdzie pryszcz.U dermatologa zrobiłam badanie rozpoznał bakterie wypisał leki. A myslalm, ze oczyszczanie wszystko załatwi.
Z mojej własnej autopsji bardzo teraz ostrożnie podchodze do tedo typu zabiegów. Jeżeli teraz ide do kosmetyczki na oczyszcanie to tylko do takiej, która ma cos wspólnego z medycyną.
odp na twoje pytania:
1)specjalnie nie musisz sie przygotowyac,możesz nawet isc umalowana ona sie wszystkim zajmie
2)Bardzo różne sa ceny w moim miescie z tego co wiem od 50 zl w góre
3)U mnie nie znikneły, i pamietaj ze nastepnego dnia buzia bedzie nieciekawa,zmiany po wciskaniu bedą widoczne
4)kosmetyczka stwierdzi jaki masz stan skóru
w moim przypadku miałam jeszcze takie gratisowe zabiegi przez kilka nastepnych dni,które miały przyspieszyc, ze tak powiem "dojscie cery do ideału"
ale i tak żałuje że byłam
|