Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z tortem bezowym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-31, 07:37   #4
dziewczyna00
Rozeznanie
 
Avatar dziewczyna00
 
Zarejestrowany: 2003-07
Wiadomości: 544
GG do dziewczyna00
Dot.: Problem z tortem bezowym

Ja jeśli używam ubitej kremówki do przełożenia jakiegoś ciasta, mieszam ją cukrem pudrem (po ubiciu), dodaję wiórki czekolady mieszając delikatnie i na 800 ml tej śmietany, dodaję 3 łyżki żelatyny rozpuszczonej w 1/3 szkl gorącej wody. Po przestudzeniu dodaję do śmietany. Wtedy jestem spokojna, że nic mi nie spłynie. I galaretka też się nie robi.
__________________
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić...
Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć...
Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać...
Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć...
Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć...
Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
dziewczyna00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując