Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-31, 10:21   #3224
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
To sa rozumiem te najczescirj nadawane dzieciom? Ja Marcel jest wysoko!
No co zrobic, ladne te imiona wiec ludzie je wybieraja. A jakie jeszcze opcje bierzecie pod uwage?

A do Innej napisalam, moze cos odpisze

A dziekuje bardzo, dzis nawet dobrze. Skurcze mialam tylko 2 rano, dowiedzialam sie, ze teraz juz bede miala tylko 1 kroplowke dziennie, wiec fajnie. Zapytalam czy jest szansa, ze w srode wyjde bo mam po poludniu polowkowe. To sie dowiedzialam, ze jak juz to prosto ze szpitala :co jest:
Ale wlasnie zrobili mi tutaj USG i co sie dalo to posprawdzali i wyglada na to, ze wszystko w porzadku Mala tak fajnie nozkami przebierala, cwiczy kopniaki caly czas
Wazy 360g. Myslalam, ze juz troche wiecej, ale lekarka powiedziala, ze tyle ma wazyc, wiec ok.
Tak, to są najczęściej nadawane imiona, ale u mnie w mieście, więc gdzie indziej to się może inaczej rozkładać.

Myśleliśmy równorzędnie z Kacprem nad Maksymilianem, no ale może inne Nam wpadnie do głowy.

Codziennie Ci robią tam USG czy nie?
W ogóle to jest ktoś na oddziale prócz Ciebie?
Dużo dzieci się rodzi w Sylwestra, więc pewnie będą mięli nawał roboty

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A ja znowu nie mogłam wczoraj zasnąć. Wiercę się co noc gdzieś z godzinę, budzę się i znowu spać nie mogę ... macie jakieś sposoby na to?
Tak źle to nigdy jeszcze nie bylo.
Kurcze, to ja od początku ciązy nie mam problemów ze spaniem.
Kładę sie i śpię, wstaję w nocy na sikanie, już tylko raz, wracam do łóżka i śpię dalej.
Fakt, dużo lepiej śpi mi się z tym rogalem, więc może chociaż kołdrę sobie zwijaj tak jak rogal. Ewentualnie na mnie działają włączone filmy i też zasypiam w locie jak leżę

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora