2012-12-31, 10:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
To sa rozumiem te najczescirj nadawane dzieciom? Ja Marcel jest wysoko!
No co zrobic, ladne te imiona wiec ludzie je wybieraja. A jakie jeszcze opcje bierzecie pod uwage?
A do Innej napisalam, moze cos odpisze
A dziekuje bardzo, dzis nawet dobrze. Skurcze mialam tylko 2 rano, dowiedzialam sie, ze teraz juz bede miala tylko 1 kroplowke dziennie, wiec fajnie. Zapytalam czy jest szansa, ze w srode wyjde bo mam po poludniu polowkowe. To sie dowiedzialam, ze jak juz to prosto ze szpitala :co jest:
Ale wlasnie zrobili mi tutaj USG i co sie dalo to posprawdzali i wyglada na to, ze wszystko w porzadku  Mala tak fajnie nozkami przebierala, cwiczy kopniaki caly czas 
Wazy 360g. Myslalam, ze juz troche wiecej, ale lekarka powiedziala, ze tyle ma wazyc, wiec ok.
|
Tak, to są najczęściej nadawane imiona, ale u mnie w mieście, więc gdzie indziej to się może inaczej rozkładać.
Myśleliśmy równorzędnie z Kacprem nad Maksymilianem, no ale może inne Nam wpadnie do głowy.
Codziennie Ci robią tam USG czy nie? 
W ogóle to jest ktoś na oddziale prócz Ciebie? 
Dużo dzieci się rodzi w Sylwestra, więc pewnie będą mięli nawał roboty 
Cytat:
Napisane przez xal
A ja znowu nie mogłam wczoraj zasnąć. Wiercę się co noc gdzieś z godzinę, budzę się i znowu spać nie mogę ... macie jakieś sposoby na to?
Tak źle to nigdy jeszcze nie bylo.
|
Kurcze, to ja od początku ciązy nie mam problemów ze spaniem.
Kładę sie i śpię, wstaję w nocy na sikanie, już tylko raz, wracam do łóżka i śpię dalej.
Fakt, dużo lepiej śpi mi się z tym rogalem, więc może chociaż kołdrę sobie zwijaj tak jak rogal. Ewentualnie na mnie działają włączone filmy i też zasypiam w locie jak leżę
|
|
|