Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-31, 11:58   #664
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
No wlasnie sie obawiam ze moze od zeba. Ta osemka na dole wychodzi mi juz kilka lat. Na wierzchu jest tylko polowa a reszta pod ruchomym dziaslem- skorka znaczy sie. Co jakis czas boli mnie tylna scianka na ktoqa wpycha sie ten zab. I dzis jest wlasnie ten dzien. Moze to jakies zapalenie mi sie zrobilo. Jak chodzilam do dentysty to nic nie mowil ze trzeba usunac czy cos. Moze on mi sie juz psuje? Od czego zaczac zeby nie placic?
Asia jak coś Ci się nagle będzie działo to w Toruniu na ul. Most Pauliński (ileś tam - starówka od Chełmińskiej idąc w str Kopernika za Elizą w lewo) jest ostry dyżur stomatologiczny. Nie trzeba się umawiać, wystarczy mieć dowód ubezpieczenia... Przyjmują 19-7 co dziennie i w weekendy czy święta 24h. Moja bratowa tam wylądowała w I święto. Niestety chyba 9ta była i siedziała tam 4-5h. Przyjmowała akurat babka w baaaardzo podeszłym wieku i miała baaardzo powolne ruchy ale jednak jest opcja jak bardzo boli. Do wyrywania nie była za chętna. Aha no i RM włączone

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora