Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-01, 11:12   #861
jagnna
Zakorzenienie

Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
Heloł moje drogie

Ściskam noworocznie
ja w szpitalu tez ryczałam jak glupia. Najbardziej jak mi sie dziecko świeciło w inkubatorze, i musialam sama to ustrojstwo obsługiwac..
Teraz tez placze ale mniej Wieczorami tylko.

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
a mój syn tradycyjnie po północy się obudził... w tym że dziś przeciągając się leniwie do odgłosów petard dodał parę pierdów i zrąbał się że ho ho ; p
wasze dzieci tez tak spektakularnie srają??
Moja jak walnie kupsztala, to i stary chłop by sie efektów dzwiekowych nie powstydzil.....: D

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Co do odbijania, to u nas różnie z tym jest. Jak już zaśnie przy cycusiu to nie wybudzam jej do odbijania. Położna mówiła mi, że po maminym mleczku nie zawsze musi się odbic.
.....................
U nas Sylwester jak najbardziej udany. Alicja poszła spac o 19:20 wstała przed 23, zjadła cycusia i spała do 2 w nocy. My już kładliśmy się spac tak więc luzik.

Powiem Wam szczerze, że dośc romantyczny był ten spokojny Sylwester. Pierwszy raz po porodzie się kochaliśmy.. no i na początku bolało i było strasznie ciasno, ale później zrobiło się przyjemnie. Chciałam czekac na wizytę u ginka 11.01. no ale w związku z tym, że jutro jestem 6 tygodni po porodzie poddałam się chcicy

Idę jesc śniadanko, bo Malutka właśnie zasnęła
No własniu, u mnie tez tak mowili. Ze jest inna technika jedzenia, dzidziol nie je tak łapczywie i lyka mniej powietrza.

za sylwestra

Cytat:
Napisane przez asia84 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny w Nowym Roku!!! Dawno mnie nie było, ale jednak dzidziuś to pożeracz czasu :/ U nas Sylwester raczej w przyjacielsko-rodzinnym gronie. Wytrzymałam do 1. Mała coś nie mogła zasnąc, wiec spała przy maminym cycuchu - taki noworoczny prezent Życze wszystkim dużo zdrówka, spełnienia marzeń i wielu przespanych nocy Buziaki!
My przywitalismy Nowy Rok w łózku, malA przy cycu. Obudzila sie o 23,45, toast wypila mlekim. Ja zaszalałam i wypilam 2 lyki szampana

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Najlepszego Kochane w Nowym Roku

My od 3 dni walczymy z kryzysem laktacyjnym, Mały prawie non stop przy cycu I w związku z tym, sylwester też przy cycu spędziliśmy, od 19.30 do 2.00 tylko 3 półgodzinne przerwy były Mam nadzieję że lada moment to się unormuje bo długo tak nie pociągnę...
o ludzie..
to moze dokarm od czasu do czasu, zanim sie nie unormuje sytuacja....
zeby sie uspokoiło u was laktacyjnie

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując