Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, nie wiem czy chce to dziecko.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-01, 11:42   #7
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Jestem w ciąży, nie wiem czy chce to dziecko.

Cytat:
Napisane przez zagubiona93 Pokaż wiadomość
Witam! Jestem tutaj nowa, liczę na porady z waszej strony.
Tak więc mam 19 lat jestem w 20 tygodniu ciąży, zaczełam studia 100 km od domu no i juz teraz wiem ze nie jestem w stanie ich raczej tam skończyć. Problem polega na tym, że nie czuję więzi z tym dzieckiem, nie wiem czy je chce... Czuję, że popsuło mi życie, bo przeciez jestem jeszcze zbyt młoda na nie, nie skończyłam szkoły ani nie mam pracy. Ojciec dziecka bardzo mnie wspiera, tylko że on tez jest jeszcze młody (19 lat) w tym roku pisze maturę (jest w technikum). Chodzi o to że nawet jakbyśmy chcieli mieszkać razem to nie mamy za co żadne z nas nie pracuje. Moi rodzice przyjeli fatalnie wiadomość o dziecku, na szczescie juz jest lepiej, chociaż mama nadal się nie może z tym pogodzić, ponieważ zawsze w rodzinie uchodziłam za rozsądną i mądra dziewczynke Rodzice zawalają mnie pytaniami o to co planuje, co dalej, jak sobie wyobrażam moje życie. A ja przeciez nie znam odpowiedzi na te pytania. Boję się komukolwiek wyznac, że czuję jak to dziecko mnie niszczy od środka. Nie wiem co mam zrobić...
mozesz urodzic dziecko i oddac do adopcji.

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
usunięcie może ci popsuć psychikę, zastanów się czy nie lepiej na rok odpuścić studia, urodzić dziecko i oddać do adopcji.
halo, ziemia. nie robi sie aborcji w prawie 6 miesiacu ciazy!

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując