Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Issey Miyake jak i gdzie sprawdzić jego termin oraz czy kupić
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-01, 14:57   #1
ozilek
Przyczajenie

Issey Miyake jak i gdzie sprawdzić jego termin oraz czy kupić

Dzień Dobry Wszystkim!

Jako, że uwielbiam Isseya to postanowiłem "pozbierać" sobie kilka jego pozycji. Obecnie mam na stanie klasyka, klasyka w wersji "beton" i Intense. Teraz choruję na nowego Sporta - chociaż uważam że szału nie ma i nie jest wart obecnej ceny, i starego L'Eau Bleue D'Issey Pour Homme. Bleue jest ogólnie dostępny w 75ml w dobrej cenie, chociaż wolabym 125, jednak specjalnie jej zakup się nie opłaca ml/pln no i nie znalazłem u nikogo polecanego. W oko wpadła mi jeszcze 125ml L'eau D'Issey Bleue Fraiche, której nigdy nie miałem i nie moge "zrozumieć" róznicy: Eau Fraiche jest lżejszą wersją klasycznego produktu. I oto kilka pytań do Was:
1. jak sprawdzić isseyka pod kątem daty produkcji itp.?
2. czy ktos wie jak bardzo rózni się wersja Bleue od Bleue Fraiche, czy tylko w zapachu czy tez w intesywności i trwałości?
3. czy zdecydowalibyście się w obecnej chwili na zakup którejś z tych EDT pomimo, że ich produkcja przypada na lata 2004 i 2006 a obecnie nie mozna ich dostac w D i S?
Pozdrawiam!
ozilek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując