Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-01, 15:32   #2149
201706121151
Konto usunięte

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III

Cytat:
Napisane przez Coffee With Milk Pokaż wiadomość
Kocham Włochy W jakim mieście jesteś? Ja byłam dwa lata temu w Toskanii, ale tylko tydzień

W 2013 chcę się wybrać na parę dni do Rzymu. Byłam na pogrzebie Papieża, ale niestety wtedy nie udało mi się zwiedzić.
Jestem w Trieście, na północy Włoch. Ale wracam do Polski już za miesiąc, ufff . Rzym widziałam, jest przepiękny, to powinno być must-visit każdego podróżnika!

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja też Wam życzę pozytywnego wejścia w nowy rok - grubej kreski dla tych, które potrzebują zacząć z zupełnie nową wizją i energią oraz dynamicznej kontynuacji dla tych, które realizują ubiegłoroczne plany, zamiary i marzenia.
Ja właśnie czegoś takiego potrzebuję, mam nadzieję, że się uda w tym roku .

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
I żebyśmy się wyleczyły z prokrastynacji i szybciutko spełniały nasze postanowienia naszych list sto i nie tylko
Wybaczycie mi jeśli powiem, że nie przeczytałam całego wątku i nie wiem co to jest lista sto?

Ja Wam życzę motywacji, cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do swych celów . Oby tym razem nam się wszystko poudawało! Lepszego roku Dziewczyny .
201706121151 jest offline Zgłoś do moderatora