Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-01, 21:09   #3703
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Kochana zobaczysz w tym roku juz bedzie tylko lepiej,musimy w to uwierzyc i przeczekac ten ciezki okres !!!
Tego życzę i sobie i TObie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
ee na all za 120 za 118 ml
Myślę,że w tym roku uda mi się zakupić I jak taka ona super i likwiduje te rozstępy to chyba będzie warto

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Ja zdalam sobie sprawe z tego ze moze byc dziewczynka jak bylam jeszcze przed usg u lekarza po zwolnienie lekarskie i przy okazji poprosilam o posluchanie serduszka,wtedy po raz pierwszy uslyszalam ze malenstwo ma tetno 124,i przyszly mysli "czy to prawda jak mowia ze dziewczynki maja ponizej 140 a chlopcy powyzej?" I w moim przypadku sie sprawdzilo

Nom jak patrze na siebie tak z gory,to brzuszek bardziej odstaje niz piersi,ale ze zawsze byly malutkie to teraz kazdy zauwaza...
Yyyy co do tętna to ja czytałam w necie ,że do 140 chłopak, a powyżej 140 to dziewczynka właśnie... ale ponoć większości mam się nie sprawdza czego dowodem jest Twoja dziurka przy niższym i Ash córka przy wyższym heeheh

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora