2013-01-01, 20:51
|
|
Konto usunięte
|
364 dni do następnego Sylwestra! W 2013 moc będzie z nami!!! :)
Kontynuacja wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=666289
Czyli imprezowiczek 31.12.2012 

Do następnego Sylwestra 2013:
mineralka bez gazu: Będę ogarnięta emocjonalnie, szczęśliwa i spędzę go wśród bliskich mi osób, nie będę robić niczego wbrew sobie. Będę po roku regularnych treningów, zdrowego odżywiania i z angielskim na poziomie C2, niemieckim i portugalskim B2 
ajah: Chcę zakończyć go w poczuciu szczęścia i spokoju. Zdrowe jedzenie, dobry trening. A następny Sylwester będzie przyjemnie imprezowy.
marlienkaa2: Szalona imprezowiczka i zakupoholiczka w jednym. Wiecznie uśmiechnięta i mająca gdzieś plotki na swój temat. Ma ujędrnione i zadbane ciało, gdyż przez cały nadchodzący rok będzie intensywnie ćwiczyć. Idealny makijaż, ładnie pomalowane paznokcie, wyregulowane brwi i dobrze dobrany strój to jej znak rozpoznawczy.
baby montana: W sylwestra 2013 będę chudszą o 5kg żoną z nową pracą, bez telefonu 24 na dobę przez 7 dni w tygodniu przy sobie.
dioneja: Do następnego sylwestra będę czuła się bardzo dobrze sama ze sobą i będę super ogarniętą babeczką, która nie daje sobie wleźć na głowę. Bez smutków, kilka(naście) kilo lżejsza i w pełni szczęśliwa i spełniona.
Wypunktowane postanowienia:
1. Wziąć się w garść. Po co się dołować?
2. Przestać martwić się opinią innych. Żyć własnym życiem.
3. Zacząć zdrowo się odżywiać.
4. Systematycznie ćwiczyć.
5. Rzucić w zupełności palenie.
6. Przeczytać 52 książki w 2013 roku (albo chociaż więcej niż w tym).
7. Nauczyć się nowego języka.
8. Znaleźć sobie pracę/staż/praktyki żeby zdobyć doświadczenie zawodowe.
9. Rozwijać swoje pasje - np. rysunek.
10. Uczyć się systematycznie.
11. Nawiązać nowe znajomości.
12. Przestać się nad sobą użalać.
3bit: Zacznie się zdrowiej odżywiać, schudnie do 46kg, znajdzie pracę, zajmie się przede wszystkim sobą, zwalczy kompleksy, nie będzie się przejmować opiniami osób, które jej nie znają, zdobędzie stypendium rektorskie w roku akademickim 2012/2013, ograniczy siedzenie przed kompem.
LaFleurBlanche: Stanę się taką laską, na którą sama bym poleciała! Zadbam o swój rozwój cielesny i duchowy. Będę miała więcej pewności siebie i siły, by radzić sobie z głupimi ludźmi. Nie będę się przejmować ich opiniami, przestanę zabiegać o względy tych, którym na mnie nie zależy. Dostanę się na studia, o których zawsze marzyłam. Rozwinę się intelektualnie. Poczuję, ze jestem szczęśliwa i że nie potrzebuję być zależna od innej osoby, by to szczęście mieć.
wiolusia00: -schudne, bo musze
-bede cwiczyc pare razy w tygodniu
-Bede sie mnie denerwowac i brac wszystko do siebie, bo to zle wplywa na moje zdrowie
-Znajde prace i wyprowadze sie
-Bede codziennie sie balsamowac
- Bede dbac bardziej o swoje wlosy
- Bede szczesliwa, bardzo szczesliwa
- Bede starala sie byc bardziej
- Bede mniej brala do siebie slowa obcych ludzi
-Pojde w koncu do lekarza, dobrego lekarza, ktory dobierze w koncu dobrze leki
Przysyłajcie postanowienia na PW.
Edytowane przez 201607050913
Czas edycji: 2013-01-01 o 22:18
|
|